Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


Erbjudandet


En varm regnig natt,
ska jag visa dig det vackraste
jag kan erbjuda.




Bunden vers (Haiku) av Amy (F)
Läst 630 gånger
Publicerad 2005-11-06 17:15



Bookmark and Share


  RiJoKu
Fin. Söt. Kommer på en gång.
Men vad kan vackrare vara än denna lilla visa?
2007-10-01

    gnupung
En haiku ska ju vara fem - sju - fem? Denna är ju fem - nio - fem. Men jättejättejättefin annars :)
2006-12-05

    Sonja
Riktigt bra du.
2006-10-14

    Mejja
Varm fin och innerlig. Denna sparar jag gärna bland min favoriter.
2005-11-17

    Ninzio
naww så sött, ska jag komma till dig nu då lr (A)?
2005-11-07

  ForeignFragments
Haha. ej blyg. gilla*
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)