Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

gäspar
sträcker på mig

dagen blir längre

 

framför stugan, en grusgång

slänger upp, fångar
stenar i handen

 

den sista snön
gömmer sig i dikesfåran

våren är på väg

 




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-29 21:02



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
fyndig och rolig gäspning
2011-09-02

  Lennart Bång
Snyggt! Riktigt bra haikus. Gillar den första bäst :)
2010-04-01

  En strimma av guld
Finstämda härliga haciku
2010-03-31

    ej medlem längre
lakonisk. myckesnygg!
2010-03-31

  Matilda Linnéa Tinér
så vackert
väldigt fint
och givande.

Gillar!
2010-03-31

  tom boreland
den vita vintern avlöses av den blöta vintern
2010-03-29

  walborg
Som frivigning ur fängelset.
2010-03-29

  thyra
Fina haikus!
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP