Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst



Varför så ledsen, med tårar på kind?

Varför nu viner en sorgefull vind?



Kom och berätta, kom, låt mig höra


Finnas för dig, är ALLT jag vill göra!




Fri vers av Therés
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-03-29 21:48



Bookmark and Share


    Stella Stol
Så gott, jag önskar du vore nära mig. Tack för att du delar med dig i text, ger hopp
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!