Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven för scenen


flugorna och männen


Flugorna


Det har gått för långt
Med återhållsamheten

Flugorna kryper på underarmen -
Och jag är glad för kroppskontakten

Jag säger till en fluga att den får tio minuter på sig att flyga ut
Innan jag stänger fönstret,
men då sätter den sig i taket
och tickar





&
Männen

Det har gått för långt
Med männen

Det har blivit för svårt med ceremonierna i den fuktiga loftsängen
Med doser mellan liggningarna -
mellandoser efter pojkarna

Det finns så få saker att tala om
Fast en del av dem har tagit med sig skvaller hem till mig
Jag tror dom förstår, att jag aldrig brukar gå ut

Det har gått för långt med samlagen, det

finns ställen där män är som flugor




Fri vers av AnnaStorm
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-11-06 18:38



Bookmark and Share


  sotlugg
jag får känslan av
att känna sig smutsig
under huden
att stänga in sig
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

AnnaStorm
AnnaStorm