Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flicka av luft.

Det var en natt av ensamhet
och jag behövde en vän.

Jag rotade fram trådar av vakuum
och började väva
en flicka av luft

såg henne växa
såg henne le
lyssnade på hennes sånger till livet




Det var en natt av ensamhet
och jag älskade min vän.

Jag älskade henne så mycket
att jag ville göra henne illa

ville se treklangerna
rinna
med
blodet
från
alla
hennes vackra porer





(hennes tomma blick
hennes svarta läppar
hennes skoningslösa toner
och jag..?)










Den var en natt av ensamhet
och jag dödade min vän.



Världen kommer aldrig få höra henne sjunga duett med vinden




Fri vers av soulmate_
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-01 20:59



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
vackert
2010-11-21

  vakentimmar
"Jag rotade fram trådar av vakuum
och började väva
en flicka av luft

såg henne växa
såg henne le
lyssnade på hennes sånger till livet"

verkligen bra, fint för sig själv också :)
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_