Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, varför jag skrev på engelska är för det passade bäst in tyckte jag... : )


I don`t wanna be a chicken anymore.

I know I`m a chicken and so are you.
But I`m ready to admitt it and to do something about it.
Because I don`t wanna live my entire life like a chicken.
I don`t wanna live even one more second like a chicken.
I wanna live my life like the eagle by spreading my wings all over the world fearless and brave.
And I wanna live like the thunder without anything to fear.
I don`t wanna be a chicken anymore.




Fri vers av 92 Lady J
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J