Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten

Du kommer aldrig att fatta, eller hur?

Du reflekterar, men inte djupt nog, och du når inte mig
Eller är det jag som inte når dig?
Vem av oss var det som var sluten?
Jag blottar min själ och kärna och gav dig alla detaljer med känsla och justified claims och hela skiten med det där jävla brevet om de där jävla äggen

Så bizarrt, så jävla banalt, sådana jävla bagateller

och allt som låg till grund för allt
men ändå fattar du inte

Jag tror att du väljer att inte fatta

Fan ta dig, du har förstört mig
Men kanske älskar jag dig ändå




Fri vers av copsandrobbers
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-31 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

copsandrobbers
copsandrobbers