Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på "Ner i det tysta, mörka"


Jag fick ett svar

Förblindad av tårar,
med ett hopp som
är borta

Har lagt undan
telefonen orkar
inte vänta längre

Då kommer ett svar

Ett svar som innebär
att hoppet kommer
tillbaka, som får mig
att le igen

Torkar tårarna och
börjar klättra upp
ur det tysta, mörka

Ser ljuset, men det
tysta, mörka kommer
nog alltid skugga
mig




Fri vers (Fri form) av Emme
Läst 604 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-31 14:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
En stark dikt för de båda sidor vi tvings att leva med och förhålla oss till!
2016-05-15

  stefan.g
Bra skriven, en känsla som något förmedlar och med tung saknad i stegen hör....Tack för läsningen.
2010-05-04

    Tea Alex VIP
Hoppas att det blir bra för dig!
2010-03-31

    Niklas H
underbart E. både som text och innehåll :)
2010-03-31

  firefire
fint och bra skrivet,var tvungen att läsa din andra text först...beskriver mycket väl hur det kan kännas där på botten innan man orkar börja klättra upp igen...The Botten is Nådd..med Timbaktu tänker jag precis på;)
2010-03-31

  kråkan VIP
va bra:)..klättra du själv?..eller är du beroende av någonannan?
2010-03-31

    Max Poisé
Fick svaret på min fråga!

Snyggt att dela upp det så!
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme