Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag är det tillåtet att luras. Tråkigt bara att sådant verkar vara snarare regel än undantag alla årets övriga dagar också..


Den 1 april. Litet nonsensrim

när barnen plötsligt gör som man vill
när braxen blir haj och gäddan blir sill
när pengarna formligen rinner till
när allting går precis som man vill
när skatan på muren slår skönaste drill
när ingenting ont någon människa vill
när sorgen och olyckan tiger still
när ingenting mer man önska vill
då är det med säkerhet första april




Fri vers av baruk
Läst 542 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-01 13:10



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hehe, härligt flyt
2011-02-24

  Yrre VIP
Å men, så otroligt bra rimmat och, jag önskar att det kunde bli sanning!
2010-05-08

    En Liten Poet
Fint! Jag har varit så frånvarande, förlåt.
Glad första april (från En Liten Poet den 7:de).
2010-04-07

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Åh, jättebra! Rolig och allvarlig på samma gång. Jag tänker mig den i en barnbok med fina illustrationer till.
2010-04-06

    ej medlem längre
hehe...skoj och allvar med riktiga nödrim;)
2010-04-04

  Monika A Mirsch VIP
en alldeles utmärkt dag
2010-04-02

  Kim VIP
Håller fullständigt ironiskt med!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

baruk