Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa barfota

På den melodilösa musikens kulle
i månskensblått, blod och regnvattengrått
dansa barfota med pistolen mot din tinning

tills ingen kan stoppa undan dig i en låda
låsa in dig i någons hand

Dansa barfota
Dansa barfota

Snurra för vinden
Snurra för tårar
för dårar

för mig

Dansa barfota
över sommargräs
dansa barfota över melankoli

Dansa, min ängel, dansa

Dansa tills ingen kan ta dig mer




Fri vers av Slagord
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 19:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns så mycket man vill dansa bort från.
2010-05-24

  Gylling
http://i7.photobucket.com/albums/y262/Zelensall/dansabarfota.jpg?t=1270246330

2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord