Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i hörnet

Flickan står i ett hörn
Varje dag hon ser denna människa
Flickans hjärta svart blir
Denna människa är allt flickan vill va
Och ha
Flickan vill bli bättre
Måste bli bäst
Kanske förblir hon tyst
Och accepterar sin avundsjuka
Eller så tar hon handling
Kanske är det en ärlig handling
Kanske är det en sårande handling
Endast flickan vet
Och kan kontrollera detta




Fri vers av 92 Lady J
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J