Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mirakel kan ske... Eller?


Orden som försvann...



Jag vet inte var mina ord försvann

en låga som brann men nu är över

ett öde så tomt och tyst

en rad som saknas



Saknar inte skrivandet

saknar känslan det förde med sig

en känsla av lycka

en känsla av att bli sedd



orden som försvann

mina innersta förbjudna tankar

inte avsedd för någon

ett tyst löfte i eldigt möte



Saknar inte skrivandet

saknar känslan det förde med sig

en känsla av ljud

en känsla av att bli läst



skriver tomma ord

med osynligt bläck

inte värt att visa sorgen

i tårarna som fläckar i pennas skrift



Saknar inte skrivandet

saknar känslan det förde med sig

en känsla av lust

en känsla av empati



Ni kanske undrar

varför jag skriver så här

osynliga ord på botten

mina tankar på ett papper



Saknar inte skrivandet

saknar känslan det förde med sig

en känsla av kärlek

en känsla av närhet



Orden som försvann

hittar inte vägen hem

Jag är tom och blottad

fingrarna hittar inte längre fram









Fri vers (Fri form) av Spir@
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-03 20:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja mirakel kan ske - absolut!
2010-04-10

  Popcorntankar
Väldigt fin, känner igen mig mycket.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@