Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är havet i mig

Vågorna rullar fram
växer, stiger
skummar

Sänker sig...
rullar långsamt bort
för att igen,
vid allra minsta tanke på dig,
krusa sig på nytt
bilda nya vågor inuti mig

Du, är svallvågorna

Glittret på vågorna
från solen där uppe

Fisken som leker i vattnet

Ger mig kittlingar i mitt inre

Du är det brusande havet i mig






Fri vers av Amorina
Läst 513 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-04-04 00:29



Bookmark and Share


  poetlinan
jag och havet alltså, skriver mycket om det. Denna var helt underbar! Snyggt!
2010-09-02

  stella
Underbart att surfa på dina ord. :)
2010-08-20

  Blåbäret
ett härligt brusande, svallande liv av vågor som du fångar här av kärlekens livfulla kraft
2010-04-06

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vackert och talande skrivet! Havet är alltid lätt att bli inspirerad av och ha som metafor.
2010-04-06

  aol
underbar poesi
2010-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Fiskdags igen...

Skämt åsido: En ypperlig metafor.
2010-04-04

  Katinka VIP
Fantastiskt vackert och romantiskt diktat!
2010-04-04

  mare VIP
Vilka känslor du beskriver ....bra..
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina