Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Du är kejsaren över din egen värld
när vi ensamma sitter
är slutet lika
oviktig som början
men om vi har en
hand som följer oss
är slutet viktigare
än början
För slutet blir början för
din nästa.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 04:53



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Slutet är alltid början på något nytt.

"För slutet blir början för
din nästa. "
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla