Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scener ur mitt liv

Livet har ritat sår inom mig
och jag kan inte radera.
Men genom att måla över
kan jag i alla fall agera.

 

Och i mitt inre galleri
hänger tavlor upp och ned
med suddiga motiv
Scener ur ett världskrig
Scener ut mitt liv

 

Allt är inte svart eller vitt
Det ser kanske jävligt ut från ditt perspektiv
En knepig fan med vilja av stål
Som renoverar sitt eget liv

 

Och i mitt inre galleri
hänger tavlor upp och ned
med suddiga motiv
Scener ur ett världskrig
Scener ut mitt liv




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lindalou
Läst 460 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-04-04 17:08



Bookmark and Share


  flickan i spann
Bra skrivet!!
2010-04-08

    ej medlem längre
Väldigt bra beskrivet hur inre djupa känslor kan se ut och hur de kan kännas.
Kanonbra tycker jag!
Kram på dig!
2010-04-05

  Anna*
Mycket välbalanserad, stark och tänkvärd text! Gillar!
2010-04-04

  sellout
gillar!:)
2010-04-04

    Tea Alex
Dramatiskt men inte överdrivet. Snygg balans!
2010-04-04

  peter markurth
mkt bra
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou