Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsland



jorden sprang ett varv runt solen på en sekund
nästa gick fortare än ett ögas blinkning



(jag kommer fortfarande ihåg hur många fransar dina har och vinkeln på din näsa kan jag följa med mitt finger)




tiden var begränsat gränslös
för evigt
tog slut

och sen ännu en gång




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 630 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 21:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
lekande bra!
2010-05-15

  Ola Rydberg
Riktigt bra
kul att du är tillbaka
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad