Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänningar

Vippande stjärt
på ärlan den fina
fladdrande påfågelsöga
i solens sken
gula, solgula tussar
i söderbackarna glöda
smältvattnets rännilar
porlar så skönt..
och
din hand söker min
det vårigaste av allt…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 23:26



Bookmark and Share


  Frökenfanny
underbart :)
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Shifra