Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Waking up I turn to see you laying there next to me. And my heart beats so fast. I can't move. I'm looking at you" /Asha Ali


Spadtag för spadtag - jag älskar dig

Din längd utsträckt längs ryggstödet på min soffa. Den jag köpt på ren impuls. Jag smyger ner intill. Bröst mot bröst. Mitt lår naket mot ditt och läppar tätt mot läppar. Jag drunknar inte hjälplöst i dina ögon, jag dränker mig medvetet som i en grund vattenpöl. Vi hettar när du kysser mig. Jag darrar när du smeker sandstränder ur mina tankar och havsfukt ur min hud. Blinkar och ser kvällsrosa himmel reflekteras i nattsvart pupill. Dina händer väcker laviner som rullar över ryggkotor och begraver de vallar jag så omsorgsfullt byggt upp. Jag ryser och min tunga lapar oceanen på din hals.


"Det är du, du som gör mig bra."



Efteråt.

Min etta fuktar. Luften härinne är regnskogshet. Du öppnar ett fönster och står alldeles stilla där. Filtrerar nattluft i dina lungor. Jag smyger nära och du finner mig i din famn. Vi är nakna, våta och tätt tryckta intill varandra. Du andas. Jag ler. Särar mina läppar, ord snubblar så lätt i dina armar. Nej. Vi är ett ständigt tillstånd av ambivalens och jag biter min tunga tills droppar av metall rinner längs min strupe. Får inte yttra de förbjudna ord som river, bankar och skriker inuti. Ord av kokande syra som fräter sönder allt om de spills. När de spills. För de gräver sig spadtag för spadtag ut ur min mun. Sakta men förödande ostoppbara.



*** ****** ***

Fan också.




Fri vers av malin...
Läst 1032 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-04-05 09:45



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Intensiv tät text, mycket välskriven och poetisk.
2010-04-05

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket stark och vacker innerlig eroromantisk text, tack!
2010-04-05

  Staffan Welroos VIP
wow. helt kklart en av dina bästa! solklart bokmärke... jag är med från rad 1. you go girl!
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...