Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måtte inte ilskan ta över mitt inre




Flykt från Likets Vrå

Likt nattens vingslag böjer ljuset i månens prakt.

Flyter blodet ner mot markens djup.

Såren alla du döljer mina med smutset, blodet och lögnerna.

Förstå icke vad som du icke skall veta.

Du kan icke förstå vad jag går igenom.

Jag er ej ledsen ,nej inte arg.

Jag är inte borta jo inte inte bland mängden.

Jag står under min likgiltiga som trampar ner mig i djävulens träsk där vålnader likt skräckens ansikte vidrar skepnad.

Rädda mig inte ty jag skall fly från detta fängelse och låta all din prakt sprängda ditt innre organ till mumsbitar för guds hundar som festar på ditt vrak.

Jag är inte du, jag är inte hon , jag är inte han, jag är jag, och jag är allting likt alla människor som vandrar dessa ändlösa öknar

Vandrar vägen som alla vandrar för att fly från vardagen..

För jag skyller på DIG!




Fri vers av Himuro
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 18:47



Bookmark and Share


  aol
gillas
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro