Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack. [jag kan inte rimma] ~*


vän

Vänner kommer och vänner går,
Det är bara de äkta som består.
Det är med vänner man delar både gråten och skratten,
och skrämmer bort grannkatten.
De är med vänner du delar alla galna stunder,
och med vänner som det sker en massa under.
Det är med vänner som du skrattar så du gråter,
och det är dem du alltid förlåter.
För vad som än händer
och hur än allting vänder,
så är det dem som stannar vi din sida.
De försöker ta stop på all dina lida.
De viskar vackra saker i ditt öra
och delar hemligheter som ingen annan fått höra.
Du skrattar och du ler,
det kan alla se.
Att du är lyckligast på jorden,
förstod vi när vi läste dessa orden.




Fri vers av TTova
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 21:31



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
så fin.
2010-04-07

  Dark Star
ihh, så fint :)
men jag kommer alltid vara avis för du är mycket bättre på att rimma än jag :<
2010-04-06

  Noomi Henning
aaww så vackert skrivet och det är så sant så <33
ÄLSKAR DIG MER FÖR VAR DAG SOM GÅR <3
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova