Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort promenad på 5 min kan sakta utökas till en hel timma men det tog mig 6 månader


Syre


i benen sitter minnet av promenaden igår

fötterna längtar efter omfamning av rosa skum

pimpade skosnören blir ett utropstecken

syre, behöver mer syre








Fri vers av Tothem
Läst 383 gånger
Publicerad 2010-04-06 10:21



Bookmark and Share


    Mejja
En kamp som nått.
*kram*
2010-05-16

  Anna*
Det är en kamp att ta sig de sex månaderna. Grattis!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem