Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär dig inte..skär mig..




Vill vara din vän

Jag älskar när du ler och är glad.

Men jag får inte gråta när du är ledsen.

Jag känner din glädje när du är kär.

Om du fryser, får du ta min jacka, det är bättre om jag blir sjuk...

Om dom siktar på dig , ställer jag mig i vägen...

Men innan jag faller.. så  lyfter jag upp dig så du kan flyga iväg.

Jag fäller ingen tår när du säger farväl.

För jag vet att jag blir hel igen när du kommer tillbaka.

Jag måste stå stadigt.

Jag måste rota fast mig till marken.

För jag får inte falla.

Faller jag så kanshe du rammlar...

Jag får inte få panik när du får det, jag måste lugna dig.

Jag får inte gråta när du är ledsen, jag måste trösta dig.

Jag får hålla min hand i vägen när du skär dig.

Det är bättre om mitt blod spills.

Jag vill inte säga att jag är kär i dig.

För det är jag inte...

Jag vill bara vara din trognaste vän...

Som i slutet går hand i hand med dig till pärlaporten.

För utan dig är mitt liv inte värt att leva...

Du är allt jag har...

 




Fri vers av Himuro
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro