Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en "gamling" från 2007 med ändringar


Trasdocka

likt en snok som skyndsamt ilar undan
in i stenröset

gör sig onåbar

gömmer sig min svärta
i vindlande hjärngångar

tror sig osårbar

min erfarenhet är att du inte vill
eller orkar lyssna på min

livshistoria

de som skulle visa mig vägen ut i livet
har inte gjort mig starkare eller visare utan

helt stum




Fri vers av Tothem
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-07 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant kan betyda mycket.
2010-07-24

  Anna*
Talande och stark! Tack!
2010-04-23

  stenen/ Yv Ericsson
Bra dikt. mycket. tack.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem