Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonögon

 

 

 

suddiga drömmar

  

ur morgonögon

 

 

letar sig fram

 

 

i glesa mellanrum

 

 

 

tynar bort

inför

ljusets andedräkt

 

 

 

   




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP