Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordmån (Haiku 8)

 

röda vårstövlar

trampar i lerig jordmån

blomsterlökar gror




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP