Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen om passionen



Han trollade var
natt men allt han som kom fram ur hans
hatt var kaniner




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 21:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ler i mjugg
2010-04-09

  Nerdissta
gillas skarpt! d här ska bokmärkas
2010-04-07

  karenina VIP
mitt i prick
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP