Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var aldrig hjälten

Vi var bara partiklar
tomrum
som befann sig på samma plats
vid samma klockslag
en sommarnatt i augusti

Det var inte mitt fel att vi
kolliderade

Det var inte mitt fel att
någon ristade in ditt namn på mina ögonlock,
spred ut dig i mina vener och fick mig att tro

att sagan nått sitt slut
att min hjälte kommit för att rädda
mig.

Länge var jag bara trassliga blodådror
en tickande känslobomb som ville sprängas
Tills jag fick luta huvudet mot din bröstkorg

Men någon gång, någonstans vid fel tillfälle
insåg jag att du aldrig var räddningen
du var aldrig hjälten

och jag,

jag var bara trassligare än förut.




Fri vers av teateatea
Läst 315 gånger
Publicerad 2010-04-08 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea