Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmer

 

 

En lina är spänd

mellan hjärnkontoret

och hjärtkontoret

båda drar och drar

och båda vill vinna

men när den brister

vem har då vunnit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

papessa 100408

 

 




Fri vers av papessa
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 10:50



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
ja det är inte lätt det där känslorna strider med förnuftet..

flimrande fin filosofisk poesi!!
2010-04-08

    ej medlem längre
Du själv.. för då kan du ersätta den brustna linan med ett mer elastiskt band som ger utrymme för påfrestningar. Intressant bild du målar upp.
2010-04-08

  aol
är du en förnuftsmänniska vinner hjärnkotoret
är du en känslomänniska vinner hjärtat,

kraaaaaaaaaaam,

i ditt fall vinner hjärtat
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan