Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I svartvita ögon låter jag dom få se

I svartvita ögon låter jag dom få se
För i hennes ögon vet jag att magin existerar
I skeptiska ögon låter jag dom få se
För i hennes ögon vet jag att det övermänskliga
inte är en klyshe

I svartvita själar låter jag dom få tycka
För i hennes själ vet jag
i hennes själ befinner jag mig i en
demesion med lycka

I skeptiska själar får dom tycka vad dom vill
Men i hennes själ vet jag.
I hennes själ fylls jag med universums vackra ting

I svartvita hjärtan får dom känna vad dom vill
För i mitt hjärta är jag trollbunden fångad av Ying.

I skeptiska hjärtan låter jag dom känna som dom vill

För i mitt hjärta vet jag att hon är orsaken till
att det bankar på ett sätt
som bara hon kan få det att göra.




Fri vers av Cherry_Baby
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherry_Baby
Cherry_Baby