Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magnolia


då jag blundar
finns inte längre världen

bara ljuden utifrån
likt insekter på film


hon verkar vilsen
borde ingen älska henne?




då du blundar händer inget


denna gång är samma
jag somnar inte



så hörs insekterna starkare
här finns ingen fjärrkontroll


du borde


jag tänker på arv
och sedan miljö


borde du inte säga något


insekterna vet inte

fjärilar slår upp ur mina ögonlock




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-08 17:30



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Lockande text men irriterande. Man vill veta vad diktjaget menar. (Det är väl min känslighet som inte räcker till...)
Igår såg jag säsongens första citronfjäril, blev glad.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling