Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har på flit avstått mitt möte med min dotter så syskonen ska få knyta band med varandra på deras villkor under en längre period nu..det känns i hjärtat men jag gör det för barnen.




Som våreld

Som våreld glittrar längtan till den dagen då vi möts igen.

En lång väntan men med en bra förväntan då allt kanske känns bättre igen.

En uppoffring från mitt hjärta till mina ögonstenar små, att ni alltid ska hålla samman även när jag ifrån ovan  där bor.

Jag får vänta och vänta tills den dagen vi möts igen.. men som en våreld kan blomma så ska vi blomma en vacker dag  igen.

Saknar dig mitt barn.

Älskar dig  kram mamma

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen