Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakslag (Haiku 9)

 

grön räfsa av plast

letar sköra blommors ljus

bakslag av frostnatt




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP