Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det.

 

 

Jag är hellre älskad en hatad.


Men hellre hatad för den jag är en älskad för den man kanske tror att jag är.


Så antingen älskar man mig eller så hatar man mig.


Frågan är vad man egentligen vet om mig.

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 15:27



Bookmark and Share


  Drömkram
Jag älskar dina uppriktiga ord är din ärlighet värd att älska. Du skriver så vackert !! Kram
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP