Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton svarta vårtecken


gråhimlens tårar
dränker köld i framtidstro

flugorna vaknar




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-09 20:55



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
läser
ser ut genom fönstret
mungipor fladdrar

(utan litterär form)
2010-04-10

  Patrik Orion Sten
Jättefin!
2010-04-10

  Yrre VIP
Så bra! hatar flugor...
2010-04-09

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2010-04-09

  Cadena
Fin en den här.
2010-04-09

  halmstrå
en hel liten historia i tre rader. snyggt
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder