" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besviken på en "vän"




Uteblivning

Måndag kom och gick
en väns röst uteblev
Tisdag kom och gick
en väns röst uteblev

Veckor Månader År
ett liv kommer och går
min röst uteblev




Fri vers (Fri form) av Aenima
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aenima
Aenima