Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Second hand

Gamla kastruller

huller om buller.

Trasig gardin

-akta, porslin! 

Fukt, fukt, fukt

Mögellukt

Fin gammal vas 

till svärmors kalas! 

Gamla bestick

i bruksskick. 

LP-skivor

ligger i drivor. 

Gammalt och nytt

skänkt och bytt.

Allt kommer igen.

Ha tålamod, min vän!




Bunden vers av gretagreat
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-03 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om rytmen i orden du målar fram en bild med
2016-02-04

  Lars Hedlin
Så bra framfört!
2014-05-03

  EssoBesso
Bra inlevelse!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater