Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inställningar och Utställningar

Du säger att jag har en dålig
inställning
till din
utställning.

Sedan skrattar vi och ler.
Ber om mer.

Jag säger sedan något vanligt
om konsten






att leva.












Fri vers av gretagreat
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-02 23:12



Bookmark and Share


    glasa VIP
wow, den här var
livlig
och störtmysig
2021-06-12

  Nikolai Jungsin VIP
slagkraftighet och lite eftertänksamhet samtidigt
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater