Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi faller sönder i våra minsta beståndsdelar

Jag tittar på dina händer i smyg,
undrar om du kommer hålla fast mig

Blicken faller på ditt frånvarande ansikte
undrar om du i alla fall kommer försöka
hålla fast mig

Sätter mig rakt upp i sängen för jag vet att

även om vi håller fast så hårt vi bara kan
även om vi påstår att vi aldrig tappar greppet

Så är ord bara ord,
och händer bara händer

För tillslut
faller även vi isär.




Fri vers av teateatea
Läst 268 gånger
Publicerad 2010-04-11 02:23



Bookmark and Share


  Milena Jesenska
Detta var otroligt bra skrivet! Och gav väl överförda känslor.
tack snälla du för du visade mig. bokmärker, jaa mycket igenkänn helt enkelt.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea