Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en älskad


jag höll din hand när luften lämnade

dina lungor en sista gång



den luft som blandades med min

när jag sjöng min sorgesång



någon annan vaggar dig nu till sömns

änglavingar lätta som en vind



men min sorgesång ljuder i rummet

min hand minns känslan av din kind



ekot av natten när du steg upp

till himlen




Fri vers av Frida Linnea Elin
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-11-07 21:51



Bookmark and Share


  Henrik77
Berör tack vare din språkmässiga begåvning.
2006-01-15

    Miranda
jättefin!
blir rörd av din dikt!
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin