Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som inte vandrar under trygga tak

De som inte vandrar
under taken
i tryggheten som vi andra
De som sover
med marken som madrass
Vad tänker de om världen?
Om oss som ständigt vandrar
under trygga tak
och aldrig får sova
under himlen




Fri vers av Missi VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2010-04-11 17:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är oerhört tacksam att jag inte degenererat så till den milda grad att jag slutat betalat hyran så att jag slipper att bli vräkt.
2010-04-11

  Popcorntankar
Tänkvärd, snyggt formulerat!
2010-04-11

    Osannolika
Jättefint!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon