Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klockan är sent, känslan är perplex men jag vill inte ge upp


9.


Sättet du får mig att sitta kvar framför datorn i underkläder och over-knees
försiktigt men noggrant sminkad
med mitt omsorgsfullt färgade svarta svall i en liten frisyr

och hur du skickar ett mess till min lånade mobil
om hur jag ställer mig till saker och ting

Jag målar en liten nagel och gör en stor kopp te
förväntansfullt

jag vill ha dig precis som du är

även om jag lyssnar på elak electro
Du verkar ju vara en sådan där mainstreamsnubbe egentligen
och du gillar risifrutti




Fri vers av Alathariel
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-11 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alathariel