Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Låt oss vandra hand i hand
den törnens väg vi skyr.
Tuktas eller härdas ut;
vad vet väl den som flyr?

Rädda barn går hand i hand
på nattsvart gungig myr,
med tålamod och stilla tro
fast dagen aldrig gryr.




Bunden vers (Rim) av Sinuhe
Läst 534 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-11 20:37



Bookmark and Share


  Anna*
Sant och rätt ... det är genom svårigheterna vi växer
2010-04-25

  Karl den store
Så fantastiskt fin. Jag gillar att det alltid finns ett erkännande av livets svårigheter i dina texter och ändå anda de förtröstan. Jag tycker så mycket om att läsa dig. Bravo.
2010-04-12

  walborg
En ljus uppmaning att gå hand i hand tillsammans, fast man vet att man färdas mot natt. Livets villkor slår en i ansiktet och man måste vakna upp och välja.
2010-04-11

  Bodil Sandberg VIP
Du är så sanslöst skicklig - enormt snyggt och ofantligt vackert !!!

varma applåder och sparas..tack!!!
2010-04-11

  Amorina
Berörande text.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sinuhe
Sinuhe