Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet som dog

ord kan visst skada

jag dog i klassrummet

varje dag




Bunden vers (Haiku) av Frida Linnea Elin
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-11-07 22:15



Bookmark and Share


  systra
Jätte bra...vet precis, jag dog oxå...Men...vi lever idag..Tack!
2007-08-17

  K*
uhh!
hjälp , så hårt !!
bra bra BRA förmedlat och skrivet!!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Frida Linnea Elin
Frida Linnea Elin