Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enda liten unge mer än hela världen (Komparation)


bra

god
är fröjden över ett nyfött barn

bättre
är tillfredsställelsen av att sköta
vårda ett barn med hängivenhet

bäst
är sällheten att stödja ett barn
till kärlek mod och beredskap
att bli hågad rädda världen




Fri vers av Lady Alassa
Läst 505 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-14 05:22



Bookmark and Share


  aol
verkligen sant fint skaldat vännen,
klokt berörande dessutom,
2010-11-21

  Anna*
En av de bästa jag läst som du skrivit! Så fint!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa