Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A propos nyligen omlästa kommentarer hos annan poet


någon efterlyser "fulord"
varför
har sådana något mystiskt egenvärde
utanför varje sammanhang

någon annan läser in saker
i annans kommentar
varför
kan man inte läsa innantill

poeten behöver icke försvaras
ej heller alstret
båda synes mig vila gott
i sig själva

Hallelujah!




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 15:09



Bookmark and Share


  erkki
Ett bra exempel på hur snuttifieringar ställer till det. Allt fler ord pådyvlas numera oönskade värderingar. Jämför innebörden av ordet neger. Nu resp. när vi var barn. Då var det helt OK och inte förnedrande. Paketeringar av detta slag måste vi motverka!
2010-04-14

  Quasimodo
Amen !!!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP