Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryû


Hemtrevnad

Hon mummelpratar
ingen grund att ropa högt
talar med sig själv




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 08:48

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Påminner om det trevna småpratandet hos min framlidna mor.
2010-04-15

    papillon
Underbar och sann! Den skulle jag ha velat komma på själv.......
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP