Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sprida sjutton stavelser som aska




jordens urna tömd
som välsignelsens tystnad

luftrum andas frid




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-15 20:21



Bookmark and Share


  Jaseph
Dessa sjutton stavelser säger något högst väsentligt om de fördelar som det kaotiska och oväntade ger oss.
2010-04-16

  Monika A Mirsch VIP
väldigt bra och uttrycksfull
- nytt flygrum för fågelflyttarna
hoppas de tar tillfället i akt.
2010-04-16

  Cadena
Härligt hur du har hittat en träffande och originell bild för den här händelsen - en som vänder på nyhetsflödets samtidigt som den har med allvaret som dignitet ändå. Bilden med uran känns på djupet och för mig blev den väldigt visuell.
2010-04-16

  Gunnel André VIP
Jag kallar det för att Moder Jord har ont i magen och dessutom ställer det till problem för mig pga ett antal personer som skulle kommit hit med flyg idag, men jag måste ju säga att du uttrycker det snyggare!
2010-04-16

  Lena Krantz VIP
Jo fast för dem med astma eller andra andningsbesvär kan det bli mindre kul och inte så fridfullt....jo det klart, om de dör så!

Fast det klart att jag förstår andemeningen...jag tycker bara att det hela är bland det läskigaste jag har upplevt vad gäller naturkatastrofer.
Man får se, går det bra så slutar den om några dagar men går det illa får vi helt enkelt ingen sommar i år...
2010-04-15

  thyra
Underbart bra påkommet! En del nyheter är skrämmande, men skönt här att se den positiva slutraden. Fint!
2010-04-15

  Agnes
Dagsaktuell, och i mitt fall boendes nära Bromma flygfält, är det den skönaste sanning på sjutton stavelse!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder