Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja berätta för dig

Jag skulle vilja berätta för dig
om mig,
mitt innersta väsen
och oväsen


Vilka vägar
blodet tar
i min kropp
hur kvicksilverfort det flyter
när jag ser dig på håll
Hur mina ögon glittrar
när jag ser dig
att månljus ger min hud
ett vackert skimmer
och att glädjen sjunger
i mitt hjärta

Du skulle få höra sagorna
om mina drömmar
min längtan,
Den starka kärleken
som bor i mig
och som rister till
varje gång jag andas in
varje gång jag ser dig


Jag skulle berätta
att vid varje pulsslag
förs mina minnen allt längre in
i hjärtats arkiv
och med dem även du


Att mitt fotfäste
är en brygga av dimma
och att risken är stor att jag faller
om jag inte har dig vid min sida




Fri vers av Lindalou
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-15 22:07



Bookmark and Share


  WyS VIP
Innerligt, skört och vackert!
2021-01-05

  La Magnólia VIP
Så ljuvligt vacker!
2011-01-06

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert, klockren kärleksdikt!
Tack! : )
2010-04-16

  Knickedick
så härligt att vara beroende
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou