Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är inte stor nog för vad vi hade

Vi exploderade
under en blåklar himmel
i en tryckvåg av
öl och sommarregn och
vi kan kalla det kärlek

Vi imploderade
mitt i sommarnatten
med sammansvetsade hjärtan
bultandes starkare än allt
som vi trodde världen
kunde åstadkomma

Vi flydde snabbare
än jorden kunde rotera
ljudbarriärer krossades
och världen var vackrast i
ett skimmer av ungdomens sken


Var det bara jag som kände
att allt är mindre än vad vi två


någonsin varit?




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-16 01:45



Bookmark and Share


  Mikaela P
Underbar! Jag dog lite inombords.
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen