Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens första Tussilagon

-Titta! en Tussilago!

5-åring svarar
-Jaha...jag vill gunga nu!

10-åring svarar
-Okej...får man plocka den?

15-åring svarar
-Vem bryr sig!

20-åring svarar
-Fin...

30-åring svarar
-Härligt...nu kommer värmen!

40-åring svarar
- Fantastiskt...så vacker....underbar....VILKET UNDERVERK!




Fri vers av Therés
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-04-16 16:41



Bookmark and Share


    Stella Stol
Blandade känslor inför mirakel
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!